Sfaturi utile pentru decorarea casei tale

Sfaturi utile pentru decorarea casei tale


De ce trebuie sa tii cont pentru alegerea corecta a decoratiunilor interioare si exterioare ale casei tale.


1.Tu esti cel care creeaza atmosfera in spatiul in care iti vei petrece urmatorii ani

Trebuie sa inveti sa te incadrezi in inspiratia si instinctele tale.Ele te vor indruma in directia potrivita dar trebuie sa tii cont si de aspectele practice precum functia incaperii si spatiul disponibil.

Decorarea casei iti ofera prilejul de a te transforma intr-un artist.Culorile pe care le vei alege,stilul in care vei amenaja locuinta trebuie sa te descrie pe tine si pasiunea ta.Decoratiuniile sunt elemente care nu trebuie sa lipseasca din casa nimanui.O casa fara obiecte decorative este o casa trista si impersonala.

Este simplu sa alegi elemente care rezoneaza cu stilul tau si care completeaza decorul caei tale.Poate unele obiecte decorative par banale,insa in combinatie cu celelalte elemente din camera vor contura o casa placuta si primitoare.Exista o gama variata de produse decorative pe Decobazar.ro pentru fiecare incapere din casa ta care sa te ajute sa pui in valoare stilul si sa aduca o nota personala casei tale.

*ceasuri decorative

*tablouri,fotografii si stikere de perete

*ghivece,vaze si boluri decorative

*oglinzi decorative

*suporturi lumanari si felinare

*articole textile (paturi,pernute decorative etc)

Obiectele decorative trebuie sa puna in valoare camera in care sunt amplasate indiferent daca este living,dormitor,camera copiilor,hol,bucatarie,baie sau balcon.

2.In functie de locatie

Cand vorbim despre locatie nu ne referim neaparat la camera in care asezam obiectele decorative ci la locul in unde le asezam.Camera din casa este mai putin importanta pentru ca in general acelasi obiect decorativ poate fi utilizat in mai multe camera.De exemplu o veioza poate sta atat in living cat si in dormitor sau hol.

3.Obiecte decorative de mobilier

Aici gasim foarte multe decoratiuni interioare pentru casa.In aceasta categorie intalnim foarte multe tipuri de obiecte decorative pentru masa,obiecte decorative pentru mobilier,obiecte decorative pentru canapele si fotolii etc.


Cele mai intalnite sun suportii pentru lumanari,bolurile,vazele.platourile decorative,ramele foto ,paturile si pernele decorative .

In functie de rolul pe care il au  decoratiunile sunt si elemente utile in viata de zi.Daca unele obiecte decorative au numai un rol estetic ,altele au atat rol estetic cat si rol functional.

Decoratunile estetice au ca si rol principal infrumusetarea si completarea decorului casei tale.

Recomandarea noastra este sa te orientezi catre decoratiuni permanente .Acestea trebuie alese cu atentie astfel incat sa se potriveasca cu stilul camerei si cu celelalte obiecte din camera (mobilier,covor,perdele,draperii etc).

Fiecare amenajare trebuie raportata la specificul ambietului ,deci alegerea ta trebuie sa vizeze elemente cheie care sa il sustina si sa  il transforme intr-un loc primitor si revigorant.Atat impactul vizual cat si cel olfactiv trebuie sa fie armonizate prin obiecte decorative atent selectate .

Iti propunem colectii impresionante de articole decorative pentru diferite incaperi ale locuintei –bucatarie,living,baie,articole de iluminat,obiecte de mobilier,solutii de aromaterapie,dar si textile in stiluri de actualitate.Practice si functionale ,solutiile pe care le propunem se adreseaza si spatiilorr de gradina . Portofoliul nostru cuprinde aranjamente si accesorii special pentru decorarea spatiului verde.

Fiecare zona dintr-o incapere merita o atentie desavarsita .Finisarea cu obiecte decorative si ingenioase este propunerea noastra.

Un décor estetic si elegant poate fi usor realizat cu ajutorul nostru,acesta capata alte valente cand este pus in valoare prin piese decorative calitative.

Comentarii